zodia-care-va-trece-printr-o-perioada-dificila.-urania-ii-avertizeaza-pe-nativi:-vin-cumpene-in-lant

Urania a prezentat horoscopul complet pentru zilele următoare. Astrologul spune că vin perioade complicate pentru o zodie. Unii nativi ajung la capătul puterilor din cauza unor probleme. Află în rândurile de mai jos previziunile complete.

Conform horoscopului prezentat de Urania, se pare că unele zodii vor avea de traversat niște situații nu chiar plăcute.

Previziuni zodia Capricorn

Conform previziunilor făcute de Urania, Capricornul nu se va face înțeles. Nativii acestei zodii ar putea ajunge în niște ipostaze deloc confortabile pe plan social-profesional, dar și ideologic.

„Nu toate ideile și reprezentările ori convingerile în plan socio-profesional sau ideologic vor fi corect înțelese, nici în acceptarea, nici în respingerea lor”, spune Urania.

Previziuni zodia Vărsător

Pe de altă parte, pentru nativii din zodia Vărsător, vine o perioadă în care se vor relaxa. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor lua lucrurile mai ușor, se mobilizează destul de greu şi vor realiza activitățile cotidiene într-un ritm cât se poate de lent.

Schimbările vor fi observate şi de cei din jur.

„Răstimp delicat, în timpul căruia Vărsătorii se vor mobiliza greu și vor aborda într-un ritm mai lent activitățile cotidiene”, adaugă astrologul.

Previziuni zodia Peşti

Peștii sunt cei care trec printr-o perioadă dificilă. Niște întâmplări din viața lor i-au cam dat peste cap. Cei născuţi sub acest semn zodiacal nu se pot detaşa de anumite situaţii pe care le-au trăit. Vor avea nevoie de ajutorul apropiaţilor pentru a trece cu bine peste această perioadă.

„Peștii nu vor putea ieși dintr-un registru afectiv care i-a cuplat la o serie de întâmplări din memoria lor afectivă și de care nu se mai pot detașa”, mai spune astrologul potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj reteteleluinicolai.ro

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația reteteleluinicolai.ro.RO,……

4.4/5 - (30 votes)