zodia-lovita-din-plin-de-karma.-mariana-cojocaru,-previziuni-complete

Mariana Cojocaru nu are veşti bune pentru unii nativi. Astrologul a prezentat horoscopul pentru zilele următoare şi spune că o zodie va fi lovită din plin de karma. Alţi nativi în schimb, sunt extrem de sensibili. Află în rândurile de mai jos previziunile complete.

Astrologul Mariana Cojocaru îi avertizează pe nativi şi spune că până duminică vin vremuri grele pentru două zodii, care apar în ipostaze nu tocmai plăcute.

Previziuni zodia Peşti

Potrivit astrologului, cei născuţi în zodia Peşti vor fi loviți din plin de karma.

Se pare că nativii ar putea ajunge în centrul unor mari conflicte. Important este să fie atenți, fie pe plan profesional, fie personal sau sentimental.

„O zodie dublă, cu aspecte diferite. Colericii scot armele, folosesc cuvintele drept arme, vor fi discuții aprinse în plan sentimental, relațional, partenerial, între asociați. Diplomații trebuie să înțeleagă o cauză karmică ascunsă care le poate da acum de furcă.

Mesajul este foarte complex fiecare poate să îl descifreze, raporteze, la ce are acasă. Unii pot încurca borcanele și să apară motiv de ceartă, dispută, iar alții le pot sparge și își pot lua borcane noi. Dacă ești calculat și nu vrei ca totul să se întâmple pe repede înainte, există o coerență, spune Mariana Cojocaru.

Previziuni zodia Vărsător

Nici pentru nativii zodiei Vărsător veştile nu sunt mai bune. Aceştia vor avea parte de o săptămână grea şi vor fi vor fi solicitați la maxim.

Mariana Cojocaru le recomandă să aibă multă răbdare.

„Sunt sensibilizați de aspectele săptămânii, vorbim de sistemul nervos. Atenție maximă la stres, la munca în exces, la efortul depus. Sfatul este să aveți răbdare în ce faceți. Mulți ar vrea ca lucrurile să evolueze cât mai repede și cât mai bine, dar nu avem cum să urnim noi astrele pentru că avem anumite dorințe”, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (142 votes)