zodia-lovita-din-plin-de-luna-neagra!-mariana-cojocaru,-previziuni-complete:-vine-o-perioada-complicata-pentru-acesti-nativi

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Astrologul spune că o zodie va fi influențată masiv de Luna Neagră. Nativii sunt avertizaţi să fie foarte atenţii la unele situaţii prin care ar putea trece. Află previziunile complete mai jos în articol.

Potrivit horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru o zodie ar fi bine să rămână vigilentă pentru că efectele pe care Luna Neagră le are pot fi neplăcute.

Previziuni zodia Fecioară

Nativii zodiei Fecioară vor fi cei mai afectaţi de Luna Neagră. Se vor afla în fața unor ispite mari. Tocmai din acest motiv, e nevoie de mai multă atenție ca oricând.

„Nu e de joacă cu această Lună neagră, decât dacă sunteți vasalii ei. Este considerată planeta ispitelor, poate să susțină unii artiști sau terapeuți, care lucrează în zona nevăzută, obscură, a secretelor. Dar are și valențe pozitive, nu totul este negru. Ispitele sunt la tot pasul!”, avertizează Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, sfat important pentru această zodie

În continuare, astrologul a explicat că Fecioarele nu trebuie să fie atente doar la ispite. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să asculte și de semnele pe care organismul le transmite.

Există o perioadă de sensibilitate. Atenție mare și la vibrațiile negative, pentru că acestea pot influența starea de spirit, dar și activitățile zilnice.

„Atenție maximă la imunitatea organismului, la sănătate. Veți fi mai sensibili decât de obicei. Luna neagră susține muzele, e un soi de stimul pentru artiști. Important este să știm să luăm de la ea numai ce ni se potrivește, vibrațiile pozitive.

Atenție dacă activați și preluați vibrațiile ei negative. Mai toți nativii își vor dori să cerceteze profund ceva, să facă introspecțiuni. Unii se cercetează chiar pe ei, să vadă dacă au evoluat bine, ce au înțeles, ce nu au înțeles”, adaugă astrologul, potrivit news18.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.6/5 - (90 votes)