zodiile-care-se-vor-confrunta-cu-probleme-in-perioada-urmatoare.-mariana-cojocaru-avertizeaza:-greselile-din-trecut-se-platesc-acum

Mariana Cojocaru nu vine cu veşti bune pentru două zodii. Greşelile pe care le-au făcut în trecut le vor plăti acum. Trebuie să aveţi mare grijă în perioada următoare.

Astrologul Mariana Cojocaru le avertizează pe Balanţe. Nativii acestei zodii pot să se accidenteze zilele acestea, iar totul vine după eclipsa de Soare.

Zodia Balanta
Zodia Balanta

Mariana Cojocaru, avertisment pentru Balanţe

Se pare că greşelile pe care le-au făcut în trecut revin în viaţa lor. Cei născuţi sub acest semn zodiacal se pot confrunta cu unele probleme în familie.

„Risc crescut de accidente și la zodia Balanță. Nici nu v-ați lins bine rănile după eclipsa de Soare, că vine un alt val care să vă izbească de stânci și să provoace alte răni. Multe chestiuni sunt de natură karmică, țin de trecutul vostru din altă viață, nu neapărat din familie.

Altele, pentru anumite persoane tinere sau mature vor avea parte de multe probleme din trecut, din vieți anterioare. E o chestiune care ține de karma, cu care nu te joci. Dacă nu o înțelegi, nu ai cum să activezi dharma”, avertizează Mariana Cojocaru.

Astrologul, previziuni pentru Scorpioni

Nici Scorpionii nu vor avea zile prea bune. Nativii acestei zodii vor trece prin perioade dificile. Viața lor se zguduie din temelii, avertizează astrologul.

„Cei mai afectați de această eclipsă vor fi nativii Scorpion, pentru că este ultima dintr-un ciclu deja de 2 ani de zile. Vremuri grele, care vă vor zgudui viața din temelii. Este vorba de ultima serie de nativi Scorpion, deoarece unii au fost luați deja în colimator de această roată karmică. O să fie o serie dificilă pentru că vorbim de o zodie de Apă.

Unii au înțeles anumite mișcări greșite pe care le-au făcut și își toarnă cenușă în cap. Alții pot să fie mai porniți, mai înverșunați, mai dornici să folosească acul și veninul din coada lor. Pentru ei vin vremuri grele, adaugă astrologul Mariana Cojocaru potrivit news18.ro.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (108 votes)