a-aparut-o-schimbare-neasteptata-la-chefi-la-cutite!-cine-va-prezenta-primul-sezon-fara-chef-sorin-bontea,-florin-dumitrescu-si-catalin-scarlatescu

Au început deja filmările pentru noul sezon Chefi la Cuțite. Mai târziu decât își dorea celebra producătoare Mona Segall, însă situația a impus acest lucru. Reamintim că chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au refuzat să-și mai ducă la final contractul, argumentând că sunt foarte obosiți.

Cei de la Antena 1 i-au dat deja în judecată și le cer să revină în platourile de filmare. Cum aceștia au refuzat, probabil va urma și solicitarea de daune majore. Noul sezon Chefi la Cuțite vine cu multe schimbări. În primul rând vor fi patru jurați în loc de trei, iar numele acestora nu sunt chiar cunoscute.

Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu sunt cei patru noi bucătari care vor trebui să-și formeze echipe și să se dueleze pentru marele premiu.

Cine va prezenta noul sezon Chefi la Cuțite

Foarte mulți ani prezentatoare a show-ului a fost Gina Pistol. Aceasta și-a dat demisia în urmă cu câteva luni, spunând că dorește să petreacă mai mult timp cu fetița ei. Sursele News18.ro spun că la bază ar fi fost tot banii, considerați prea puțini față de munca depusă. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.4/5 - (89 votes)