alexandra-stan-iubeste-din-nou!-cine-este-barbatul-misterios-care-i-a-furat-inima-artistei

Alexandra Stan a început anul 2024 îndrăgostită lulea. Ce-i drept, cântăreaţa a avut suficient timp să se refacă după dezamăgirile pe care le-a suferit în iubire, iar recent s-a afişat la braţul noului său partener. Cancan.ro a surprins-o pe blondină într-un moment tandru cu bărbatul care a reuşit să îi fure inima.

Sursele cancan.ro dezvăluie că Alexandra Stan şi noul său partener îşi păstrează relaţia, pentru moment, departe de ochii curioşilor. Dar cu siguranţă sunteţi curioşi să aflaţi cine este bărbatul misterios.

Artista se iubește cu un belgian

Ei bine, numele său este Darcy Maxim şi este de origine belgiană. Acesta se intitulează “Real estate guy”, pe înţelesul tuturor, vinde case de lux, ce valorează milioane de euro, pe coasta Spaniei, în zonele Valencia și Alicante.

Mai multe detalii pe cancan.ro.

Alexandra Stan, clipe grele în lupta cu depresia

Alexandra Stan a trecut prin clipe de coșmar în lupta cu depresia, din cauza succesului. Blondina recunoaşte că nu a scăpat de aceste probleme, iar uneori resimte presiunea din zona profesionala. Cântăreaţa a mai dezvăluit că învaţă în continuare cum să gestioneze aceste stări și să depășească momentele de cumpănă.

„După ce ai succes, în sus, din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte. Atunci oamenii încep să aibă din ce în ce mai multe așteptări de la tine. Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente. De multe ori, eșecul nu este doar a artistului, ci al întregii echipe. Este o presiune mare și asta poate să îți creeze niște stări de anxietate și depresie și lipsa de incredere în tine. Eu la asta lucrez de ani de zile. Mi s-a întâmplat recent să nu mai pot, să zic că nu mai vreau să trăiesc”, a declarat Alexandra Stan, potrivit Antena Stars.

Sursă foto: cancan.ro

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.7/5 - (99 votes)