catalin-bordea-a-facut-anuntul-care-i-a-uimit-pe-fani:-ne-a-venit-bebelusul

Cătălin Bordea a trecut prin multe momente grele în ultimele luni. Divorţul de femeia care i-a fost alături mai bine de 11 ani, apoi moartea mamei sale, toate aceste lucruri l-au dărâmat. Prietenii actorului i-au fost alături mereu şi l-au ajutat să treacă peste toată această perioadă extrem de grea. Recent, juratul de la iUmor a făcut o dezvăluire neaşteptată care i-a amuzat teribil pe fani. 

Deşi a suferit enorm, Cătălin Bordea nu şi-a pierdut zâmbetul. Încearcă să depăşească toate problemele cu care se confruntă cu optimism şi cu prietenii alături.

Juratul de la iUmor, dezvăluire neaşteptată pe internet

Vedeta de la Antena 1 pare că se simte din ce în ce mai bine după perioada grea cu care s-a confruntat, iar recent a vrut să le aducă un zâmbet pe buze şi celor care îl urmăresc. Astfel, a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare alături de prietenul lui, Nelu Cortea, dar și de o sticlă de băutură alcoolică. Descrierea pe care acesta a adăugat-o la respectiva imagine a stârnit hohote de râs.

„Ne-a venit bebelușul. Are 60 de grade și 5 litri. 10 cu felicitări”, a fost mesajul pe care l-a postat Cătălin Bordea pe contul lui de Instagram.

Cătălin Bordea, viață ca în filme!

După aproape 7 ani de bătălie cu cancerul, mama lui Cătălin Bordea a plecat din această lume, iar înmormântarea a avut loc în satul ei natal, Todireni, din județul Botoșani.

Copilăria grea, plină de experiențe traumatizante, lipsa afecțiunii tatălui, dar și faptul că nu a fost un copil dorit, și-au pus amprenta asupra lui, din punct de vedere emoțional, însă comediantul nu a lăsat niciodată ca trecutul să-l doboare.

Cătălin Bordea: Tata nici n-a vrut să audă de mine”

Dimpotrivă, l-a făcut mai puternic. Și a putut la un moment dat să vorbească despre prima parte a vieții lui cu detașare.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra’, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a povestit Cătălin Bordea într-un interviu mai vechi. Citește tot articolul aici.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.4/5 - (90 votes)