ce-s-a-ales-de-razvan-spiridon,-fostul-prezentator-al-stirilor-sportive-de-la-pro-tv

Cine își mai aduce aminte de Răzvan Spiridon? În urmă cu mai bine de 10 ani se afla la pupitrul știrilor sportive și era unul dintre piesele de rezistanță de la Pro TV.

Răzvan Spiridon formează de mai bine de două decenii un cuplu de succes cu Andreea Liptak, și ea la acea vreme una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Pro TV.

Ce s-a ales de Răzvan Spiridon, omul de la pupitrul ştirilor sportive la PRO TV. Acesta a renunțat la televiziune și a devenit un afacerist de succes

Foarte puțină lume știe că Răzvan Spiridon și Andreea Liptak au fost nevoiți să se retragă intempestiv din televiziune după o situație cel puțin controversată. Citește mai multe aici.

Andreea Liptak si secretul succesului ei

Andreea Liptak si secretul succesului ei. Daca va aduceti aminte, si-a facut debutul la PRO TV alaturi de multe alte vedete ale trustului. Dar si-a dat demisia pentru a isi urmari un vis. Un vis care a dat roade de milioane de dolari.

Andreea Liptak si secretul succesului ei – Vedeta a parasit sticla alaturi de sotul ei, Razvan Spiridon. Cei doi s-au implicat intr-o afacere profitabila care le-a umplut conturile bancare.

Este vorba de o companie americana. Aceasta se ocupa de comercializarea suplimentelor nutritive si produse cosmetice. Cei doi soti au muncit cot la cot si au luat-o de la zero.

In prezent, Andreea Liptak si Razvan Spiridon au un venit anual de 1 milion de dolari. „Până la urmă, totul este legat de mindset. Orice se materializează în final, este rodul unei componente vizibile (aceşti “paşi repetaţi”, dacă doriţi) şi rodul unei componente invizibile.

Prima este o componentă cantitativă, a doua calitativă. Întotdeauna prima decurge din a doua. Eu pun meditaţia înaintea oricărei actiuni. Mai întâi lucrez cu mine. Dar nu spun că asta e o reteţă. Asta funcţionează în cazul meu.

Petrec suficient timp în partea aceasta, aparent volatilă; îmi gestionez în mod inteligent timpul, ca să scutesc din numărul de “paşi” în planul fizic, material. Încarc multe cunoştinţe, informaţii, imagini, emoţii, pe care le alternez cu acţiunea propriu-zisa şi cu pauze de relaxare, de care am nevoie pentru a integra şi armoniza tot ceea ce am acumulat”, a marturisit Andreea Liptak, conform one.ro.

Sursa foto: arhiva reteteleluinicolai.ro.ro

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.8/5 - (36 votes)