drama-prin-care-a-trecut-nadine!-sora-ei-si-a-luat-viata-din-motive-necunoscute:-se-schimbase-mult

Drama prin care a trecut Nadine! Vedeta a suferit enorm, în urmă cu 15 ani, atunci când a aflat că sora ei mai mică s-a aruncat de la etajul 10, fără să lase nici măcar un bilet de adio. 

Drama lui Nadine. Sora ei mai mică s-a sinucis

Nadine a anunțat recent că s-a mutat departe de România, pentru cel puțin un an. Așadar, după ce a terminat liceul fără frecvență și a dat Bacul, la 44 de ani, artista s-a apucat de împachetat și s-a mutat în Franța împreună cu soțul și copilul.

Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul că ele să devină realitate. La asta mă pricep! Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele).

Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ.

Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!”, a fost mesajul postat de Nadine pe pagina sa de Facebook.

Puțină lume știe însă prin ce încercări a fost nevoită să treacă artista de-a lungul timpului. Probabil cel mai greu moment din viața ei a fost când a aflat că sora ei mai mică s-a sinucis. S-a întâmplat în urmă cu 15 ani, în circumstanțe rămase și acum necunoscute.

Sișu, ultimul care a văzut-o în viață pe sora lui Nadine

Locatarii blocului în care locuia Ana Voindrouh, sora lui Nadine, au ieșit la geamuri cand au auzit bufnitura. Tanara de 29 de ani plonjase de la etajul zece si se zdrobise de caldarâm, în gradina din fața imobilului, a relatat presa la acea vreme.

Ana nu a lasat nici un bilet de adio, însă anchetatorii au mers pe pista sinuciderii.

Se întorsese acum două săptămâni în apartamentul în care locuise de mică împreună cu sora ei, Nadine, și cu mama lor, care, între timp, a murit. Era foarte slăbita. Se schimbase mult”, au declarat atunci martorii.

Nimic nu anunța însă gestul extrem la care avea să recurgă. Câțiva amici ai săi, printre care și Tudor Sișu, s-au întâlnit cu ea pe stradă cu doar o ora înainte de sinucidere. Ana nu a vrut însă să stea de vorbă cu nimeni.

Foto: social media

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.5/5 - (98 votes)