exclusiv-|-elena-ionescu,-primele-declaratii-dupa-ce-a-iesit-de-la-survivor-all-stars:-am-simtit-o-presiune-in-acest-sens

Joi, de la 21:30, pe PRO TV a fost ultima ediție din cea de-a doua săptămână de Survivor All Stars. La finalul ei, Războinicii au câștigat un nou joc, iar Elena Ionescu a plecat acasă în urma unui duel pierdut cu Roxana Nemeș.

Elena, simți că ai fost o țintă pentru colegi, având în vedere că ai câștigat Survivor în trecut?

Am simțit încă de la început o mică presiune în acest sens! Ea era normală, fiecare voia să vadă și să încerce să înțeleagă care a fost atuul meu, cumva! Ulterior, cred că și-au dat seama și ei că sunt inofensivă, reală, asumată cu dorința de a trăi experiența frumos, nicidecum prin a călca pe vreun principiu pentru că sunt un om al echipei, nu de una singură!

Elena Ionescu, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor All Stars

Ce părere ai despre Roxana și despre concentrarea ei la dueluri? Crezi că este un adversar puternic la acele probe?

Roxana e o persoană bună, cu ambiție și perseverență! Am cunoscut-o în acest show, altfel decât o știam din poveștile altora! Am văzut că deși s-a accidentat de câteva ori, nu a cedat, a mers pe drumul ei și a încercat să iasă din orice impas! Nu o pot numi adversar, dar apreciez momentul de agilitate pe care l-a avut la jocul cu bile! A fost norocul ei!

Ce a spus copilul tău când a aflat că ai părăsit competiția? Cât de greu îți este să nu vorbești cu el zi de zi?

Răzvan s-a bucurat cel mai mult! Lui îi era foarte greu deoarece noi doi petrecem foarte mult timp împreună, iar acum situația a fost un pic diferită decât atunci când am plecat prima oară și el abia făcuse un anișor! Acum a conștientizat și i-a fost mult mai greu! Eu simțeam telepatic asta și atunci când am ieșit, doar mi s-a confirmat că lui i-a fost cel mai greu!

Elena Ionescu, primele declarații după ce a ieșit de la Survivor All Stars

În cazul de față, acolo, nu e foarte bine să te conectezi cu cei de acasă deoarece cel puțin pe mine mă scoate cumva din film! Adică, prefer să nu știu că îi e greu pentru că asta deja o simt, să mai fi și văzut, m-ar fi bulversat și nu aș fi vrut să arăt nicio secundă această slăbiciune a mea, deoarece s-ar fi putut interpreta ca o victimizare sau un pretext… iar în acest joc, nu e loc de așa ceva, tuturor ne este greu!

Ai vreun regret după această participare la Survivor All Stars?

E normal să existe un regret! Am realizat, deși nu credeam, că mai pot, că am îndurat ce era mai greu de început, respectiv adaptarea! A fost relativ rapid, însă m-am bucurat din suflet de tot ce am trăit! Am cunoscut oameni minunați, atât cei din producția proiectului, cât și cei din echipă! Mă simt oricum câștigătoare pentru șansa pe care am avut-o! Sunt fericită și consider că așa a fost să fie! M-am rugat ca indiferent ce va fi, să revin sănătoasă, iar acest gând s-a realizat! Sunt bine, sunt fericită!:)

Cum te-ai înțeles cu ceilalți colegi? E cineva cu care ți-ar fi plăcut să nu fii în echipă?

M-am înțeles bine cu toată lumea! Pe cei nou veniți, nu am avut timp să îi cunosc decât din poveștile celorlalți și nu pot să spun că i-am simțit foarte deschiși… Au venit cu o strategie pe care, probabil, o să o vedem cu toții ulterior!

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……

4.3/5 - (97 votes)