iulia-albu,-despre-relatia-lui-mike-cu-fiica-ei:-au-mai-avut-neintelegeri.-ea-e-destul-de-rebela

Iulia Albu şi Mike au o relaţie de câţiva ani. Bărbatul a renunţat la viaţa pe care şi-o construise în Marea Britanie pentru a fi alături de iubita lui în România. S-a mutat în casa vedetei, alături de fiica ei, Mikaeka, cu care a avut o relaţie bună la început. Se pare că în timp, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au avut câteva neînţelegeri.

În urmă cu mai bine de 6 ani, Iulia şi Mike au decis să înceapă o relaţie. Pe atunci, bărbatul locuia în Marea Britanie, iar o lungă perioadă cei doi au făcut naveta pentru a se vedea. La un moment dat, criticul de modă a pus piciorul în prag şi i-a spus iubitului că trebuie să ia o decizie.

„I-am spus: «Iubitule, uite care e treaba. Tu ori te muți în România, ori ne despărțim». S-a uitat la mine și mi-a zis: «O să mă mut, ce să fac?». Așa a fost integrat Mike în familia noastră”, a povestit Iulia Albu, în podcastul „La Țocii”.

Cum se înţelege Mike cu fiica Iuliei Albu

În primul an de relație Mike a și cunoscut-o pe Mikaela, fiica vedetei și a lui Mihai Albu. Cei doi s-au înțeles bine de la început, însă în ultima perioadă au unele neînțelegeri.

„Mika l-a adorat din prima clipă în care l-a cunoscut. Chiar dacă pe parcursul timpului au mai avut neînțelegeri, pentru că neînțelegerile sunt firești și într-o familie în care sunt mamă, tată și copil. Ea este la o vârstă destul de dificilă. E destul de rebelă. Când nu poate să facă ce vrea are o problemă. Am trecut și noi prin asta, am fost și noi adolescenți”, a mai povestit Iulia Albu, care a fost completată de Mike.

„Aș vrea să o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult în ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relație foarte frumoasă”, a explicat Mike.

Iulia şi Mike s-au despărţit după America Express

Creatoarea de modă a recunoscut că iubitul ei a fost agresiv la filmări, iar când s-au întors în România, cei doi s-au despărțit pentru o perioadă de timp. Iulia Albu a fost cea care a luat decizia de a se separa de partenerul ei. Ulterior, însă, Iulia Albu a revenit la sentimente mai bune și i-a mai acordat o șansă lui Mike Iacob.

Au făcut terapie de cuplu și au încercat să salveze relația. Împăcarea, însă, s-a produs în dormitor, după cum dezvăluie Mike în podcastul lui Romică Țociu. Iulia Albu a făcut primul pas și l-a sunat să o ajute să mute ceva în dormitor, doar că lucrurile au luat o altă turnură.

Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat. O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express sau altă experiență ar fi trebuit să ne dezbine. Cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express, ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție, a mărturisit Mike.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……

4.5/5 - (116 votes)