truc-prosoape-bucatarie!-cum-sa-le-cureti-fara-sa-le-speli-in-doar-5-minute

Truc prosoape bucătărie! Cum să le cureți fără să le speli în doar 5 minute. Acesta este trucul știut de foarte puține gospodine. Vei avea prosoape curate și fără mirosuri neplăcute.

În primul rând, trebuie să udați bine prosopul și să-l săpunați generos cu săpun de rufe obișnuit, continuând acest proces până când se formează o spumă luxuriantă pe el.

Apoi ar trebui să stoarceți prosopul cât mai mult posibil pentru a îndepărta apa și spuma, apoi să-l pliați într-un pătrat și să-l puneți într-o pungă de plastic.

Truc prosoape bucătărie! Cum să le cureți fără să le speli în doar 5 minute

Acum trebuie să diluați două lingurițe de acid citric în apă rece. Folosind soluția rezultată, înmuiați bine prosopul în pungă.

Simțiți-vă liber să puneți punga pentru prosoape în cuptorul cu microunde fără a o lega. Dispozitivul ar trebui să funcționeze timp de 2 minute la o putere de 450 W. În această perioadă de timp, prosopul ar trebui să devină foarte fierbinte. Dacă acest lucru nu se întâmplă, mai puteți adăuga câteva minute, scrie https://playtech.ro/

Acum scoateți prosopul din cuptor și lăsați-l până se răcește. Rămâne doar să clătiți bine produsul și s-ar putea să fiți surprins – nu va rămâne nici o pată pe el.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……

4.6/5 - (109 votes)